Voor gemeenten

SymPark levert gratis actuele parkeerinformatie. Het doel hiervan is om parkeerinformatie voor iedereen toegankelijk en transparant te maken. Onze kerntaak is het verzamelen en verrijken van parkeerinformatie.

Parkeerbeleid in uw gemeente

Dagelijks komen bezoekers met de auto naar uw gemeente. Als gemeente maakt u een beleid en neemt u maatregelen om deze bezoekersstroom te sturen en parkeergedrag te beïnvloeden. Het doel is de leefbaarheid en doorstroming in uw gemeente te waarborgen. Op het gebied van parkeren is er echter vaak een probleem in de informatievoorziening. vaak zijn bezoekers van de stad niet op de hoogte van uw beleid, hierdoor is het beleid mogelijk minder effectief. Een aantal gemeenten in Nederland gingen u al voor. Neem een kijkje op de Interactieve Parkeerplattegrond van Breda of de customized Interactieve Parkeerplattegrond van Rotterdam.

Wij houden onze website up-to-date door middel van feedback van eindgebruikers en  direct contact met gemeenten. Zijn er wijzigingen in uw gemeente? Laat het ons weten!

Parkeerinformatie op uw website!

Wij bieden een gratis widget met Interactieve Parkeerplattegrond voor op uw website waardoor parkeerinformatie toegankelijk en transparant wordt voor bezoekers en bewoners van uw gemeente. De widget is een Interactieve Parkeerplattegrond waarop alle parkeermogelijkheden en parkeertarieven van uw gemeente visueel worden weergegeven. Hier creëert u uw eigen persoonlijke widget.

Mede dankzij de hulp van vele gemeentelijke beleidsmedewerkers wordt SymPark landelijk dekkend. Onze aanpak werkt en de kwaliteit en betrouwbaarheid van de informatie is hoog.

Gratis dienstverlening

De website en widget van SymPark zijn vrij van advertenties en geheel gratis te gebruiken. Naast deze gratis diensten bieden we tegen betaling de volledige parkeerdata van Nederland en België aan in de vorm van een API.  Daarbij bieden we de mogelijkheid om de gratis widget met Interactieve Parkeerplattegrond uit te breiden met aanvullende functionaliteiten zoals reserveren, parkeerdrukte op straat of zones voor mobiel parkeren. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@PrettigParkeren.nl

Maak reserveren in uw parkeerfaciliteit mogelijk!

SymPark is een onderdeel van Ease2pay. Ease2pay biedt een platform waarmee u de leefbaarheid van uw stad kan beïnvloeden door het mogelijk te maken om een parkeerplek te reserveren in uw parkeerfaciliteiten.

Met het Parkeer Reserveer Platform kunt u ‘draaien aan drie knoppen’:

  • Parkeertarief (prijs)
  • Parkeercapaciteit
  • Doelgroep (bewoner of bezoeker)

Het bereik van een gemeente wordt bepaald door verschillende communicatiekanalen. Het draaien van een knop in het platform betekend automatisch dat deze boodschap ‘Real-Time’ wordt doorgegeven aan alle aangesloten serviceproviders via de communicatiekanalen (zoals bijvoorbeeld mobiel parkeren apps). Zo heeft de een gemeente direct invloed en regie op het:

  • Maatschappelijk rendement: optimaliseren van parkeer areaal en sturen op de regio- en stads bereikbaarheid
  • Commercieel rendement: maximaliseren van uw rendement

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden in uw gemeente:info@bookandpark.nl

Privacy

We zijn ons ervan bewust dat het van belang is dat de privacy van de bezoekers van uw website wordt gewaarborgd. De widget is daarom geheel vrij van cookies, advertenties e.d. en daarbij houden we ons aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Digi-toegankelijkheid

Ook wij vinden het belangrijk dat ieder mens het recht heeft om te leven als ieder ander en mee te doen in de maatschappij. We willen graag dat onze widget toegankelijk is voor een zo een groot mogelijk publiek.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw  gemeente? Neem gerust contact met ons op!

Comments are closed.